- Nyheder
Leave a comment

Morten Lassen

Det er med stor begejstring, at vi har sat en smuk udstilling op med den internationalt anerkendte kunstner Morten Lassen. Morten Lassen arbejder og bor i Hornbæk men udstiller mest i udlandet bl.a. Sydney, London, Stockholm, og netop nu er han aktuel med en separatudstilling i New York på Rebecca Hossack Gallery.

Morten Lassen siger selv, at man kan se værkerne fra ”Tracked” som et abstrakt udtryk for det kaos, der kommer til udtryk både via fysiske og digitale spor og som snapshots af luften omkring os. ”Ethvert menneske sætter ikke alene fysiske spor, men også digitale spor. Spor som definerer os som de mennesker vi er, og som kortlægger vores bevægelser igennem livet”.

I ”Tracked” kommer Morten Lassen tæt på de digitale spor, vi sætter i form af bl.a. WiFi, Internet og GPS og fortolker disse spor som brikker i et puslespil. Morten Lassen opbygger sin komposition med farver og følelser. Knivskarpe sorte streger og vibrerende neonfarver blander sig med organiske former og løse penselstrøg, som påføres med pensel og spartel og ved brug af olie og oliespray på enten lærred eller papir. Værkerne er ofte 5 måneder undervejs.

Morten Lassens værker hænger i mange private hjem og virksomhedssamlinger og her i landet kan bl.a. nævnes: Danske Advokater, Social og indenrigsministeriet, Det Gule Palæ, Gråsten, Den Danske Bank, Hadsten, Telenor, Ballerup, IBO, Herlev m.fl.

Udstillingen kan ses:
Fredag 14.00 – 17.30 og
Lørdag 10.00 – 14.00
I hele oktober og november måned.

Bedste hilsener og på gensyn!
Susanne Risom

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.