- Fernisering
Leave a comment

Nyheder fra galleriet

Da tiderne ikke har været til større forsamlinger, har vi ikke afholdt ferniseringer i de seneste mange måneder. Det har imidlertid ikke betydet stilstand for galleriet – snarere tværtimod. Jeg vil derfor gerne dele nogle aktuelle highlights med dig.

Sjældne nye værker fra private samlinger
Vi har fået mange nye spændende værker til salg i galleriet, som nu også kommer direkte fra private kunstsamlinger. Her vil jeg fremhæve billeder af Michael Kvium, Kurt Trampedach, Carl-Henning Pedersen, Maja-Lisa Engelhardt, Erik A. Frandsen, Erik Ortvad og Arthur Köpcke. 

På skulptur- og keramikfronten kan nævnes Pylle Søndergård, Hanne Varming, Helge Holmskov, Lene Regius og Pernille Clausen.

Galleriets nye skulpturhave
Sidste skud på stammen er vores lille skulpturhave bagved galleriet, hvor vi udstiller større værker til det udendørs rum. Vi viser netop nu skulpturer af Robert Jacobsen, Peter Bonnén, Jane Balsgård, Bente Hansen, samt kolossal-krukker af Jean-Francois Thierion.

Per Weiss keramik
Som noget helt særligt, er vi stolte af at repræsentere den ikoniske keramiker – Per Weiss. Efterspørgslen på Pers krukker er blevet så stor, at vi udelukkende sælger via en venteliste.

Skal din julegave være kunst?
I december sætter vi fokus på ”kunst under træet” – eller sagt med vores egne ord – kunst som julegave. Besøg galleriet og bliv inspireret. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.